Midsommar

         

En mycket trevlig midsommar trots lite regn. Det hela började bra var i Melbystrand med Linus och åt lite Mc hittade en midsommar outfit, sedan körde vi hem. Och när jag kommer hem upptäcker jag att mamma har låst där uppe och jag inte har den nyckeln med migj=( Efter ett litet sammanbrott begav jag mig tillbaka för att möta pappa på melbystrand med nyckeln. Sedan var det snabbt hem för att göra sig i ordning för att skynda till Cissi. Hämtade upp hellan på vägen med. Väl hos Cissi var det Mycket trevligt som vanligt. God mat, mycket god efterrätt och skojjiga lekar! Helt klart en lyckad kväll!
Sedan bar det av till Perkmar, där var trevligt där med.
Allt som allt var det en mycket lyckad midsommar!

Slappe

Jag, Cissi, Karro och Linus var på slappe i måndags. Mycket trevligt var det, började lite med champange och xide hemma hos mig, och med lite puder på näsan bar det av, hela kvällen var hel lyckad. Mycket mooves och skoj! Var uppe och tittade på Vy, helt ok, lite löjligt att man måste jobba på en restaurant, men det kan vi nog fixa.
Det blir helt klart en favorit i repris efter att vi sett JUSTIN!!! Inte många dar kvar!

Vissa borde lära sig lite hyffs...

15 Juni

Vill fortfarande inte att det ska vara sant, även efter 2 år, känns fortfarande som om du fortfarande finns med oss, och det vet jag ju att du är, men det är så mycket jag önskar att du hade fått uppleva med oss, saker som bara skrek VICTOR!! Bal och student, allt hade varit underbart att se dig på, men jag vet att du var med på alla sätt du kunde, inom oss, är du alltid kvar, och upplever det vi gör genom oss!!

Kommer aldrig att glömma denna dag... Dagen då du dansade vidare mot ljuset...


Citat Paradiset 2007

Hon: Vad har hon som inte jag har?
Han: ALLT!

Student 2007

Det var en helt oförglömlig dag! Och dagen började med att jag fick ett Johan Jobring halsband av familjen!
Sedan bar det av till champange frukosten hos Monica.

image57

På väg till Champange frukosten på 40 bussen. Höll på att missa den men rödljusen var på min sida.

       

BIlder från frukosten.

image62

Ja man ser ju inte helt fel ut i mössan :)

     

Fotograferings time!

image68

Söta Cessan!

       

Vagnen var helt klart det roligaste på hela dagen!



Festen var helt ok, kul att träffa alla som man inte hann träffa på dagen!


Studenten var en helt underbar dag, synd att den är slut.

Studenten i morgon

Ska bli mycket trevligt. Klockan är redan mycket och jag borde lagt mig för ett tag sedan. Men ska upp så tidigt i morgon så får ju fixa massa nu, men är nog klar nu, så nu väntar sängen!

Sjung om studentens lyckliga dar..

Sannarp hjärta Kattegatt - Bal 2007

Ja i går var då äntligen den stora dagen här! Dagen med stort D!
Efter många timmar av planering, skrivande, placeringar och omplaceringar var allt klart för balen. Förutom att vi inte riktigt hade gjort allt förberedande av oss själva. Men så kom dagen och det hela började med att väcka klockan ringde vid 9, begav mig ut till L:et för att hämta fashion tapen som han så snällt hade köpt åt mig när jag inte hann. Sedan var det snabbt hem igen, duscha och sedan körde vi till Corrine för att fixa håret, vilket blev mycket bra! Var hel nöjd! Sminket blev också jätte bra. Med lite mat i magen begav vi oss för att möta bal dejten på götekarlssons foto för lite bilder, mycket poser och hakor för att bilderna skulle bli bra. Och det blev det säkert.
Förfesten var hos Filip, mycket trevligt med champange och trevligt sällskap. Vid tjugo i 4 bar det av i en mercedes något amg v8 till hotell Tylösand, det var en två manna bil så under förden satt jag i sebastians knä, gick bra några kroppsdelar sommnade men annars gick det bra! Kön var rätt lång, men det gick rätt fort.
Röda mattan var en trevlig upplevelse måste jag säga! Många kamera blixtrar och mycket folk. Var inte alls så nervös som jag trodde att jag skulle vara det var bara riktigt skoj! Sedan blev det mingel och massa fotografering! Alla var så otroligt fina! Sedan fortsatte festen hela natten lång, kvällen var helt klart extravagant och ett minne för livet. Maten, dansen sällskapet, kunde inte bli bättre!
Efterfesten varade fram till halv 6 och sedan bar det sakta men säkert till skolan för frukost, men först blev det ett stopp på OKQ8 macken med lite mos och dricka.
Den här kvällen och morgonen är något jag och säkert ni alla andra aldrig kommer att glömma! Det var helt fantastiskt och svårt att beskriva i ord!

Tack för en underbar kväll. Vackraste paret

Mer bilder kommer snart när de är framkallade!