Slusken

my pet! 

Something about me

Som inte riktigt känns rätt.. Känner mig hemma i att när ett träd faller i skogen och ingen är där och hjälper det är det ett träd som faller i total tystad. Inte ett ljud, bara ett stort enormt träd som faller mot marken utan att någon eller någon hör eller gör något för att förhindra det.
Ibland känns det som om jag faller i totla tystnad, faller och faller. Ingen, inte ens jag själv förstår varför jag faller.

Kräftis

kräftis

Kräftis med tjejerna var mycket trevligt! Tack vare Linda och karro var det hela möjligt!
Sandra åt kräftor för första gången och gillade dem röda små djuren!
Alltid lika trevligt att äta gott!

En mindre lyckad älgjakt

Ja man kan ju i alla fall inte säga att det gick bra direkt. Efter tre år på sannarp med två studentkommittér och massa älgjakter är dettta nog en unik händelse.
Vi inledde Älgjakten med att sjunga lite, stämningen var på topp och allt var bra..

Tävlingen denna fredag gick ut på att få in så många ettor och tvåor på en toalett som möjligt. Den första omgången gick bra andra med men sedan brakade handfaten sönder. Villket inte vara lika skoj. Så första älgjakten var tvungen att avbrytas. Bättre start kunnde vi inte ha hoppats på.. För hoppnings vis behöver vi kanske inte betala handfaten men om vi måste det bli det inte lika roligt. Men får strunta i det och jobba vidare med allt annat som måste göras. Att vara Ordförande visade sig inte vara en dans på rosor direkt.

Paris Hilton CD

Paris Hilton

Senaste köpta skivan är Paris Hiltons, grymt längesedan man köpte en cd men var bara tvungen att köpa hennes. Hon är lite av en favorit, kan inte riktigt säga varför jag gillar henne, något med hennes stil att göra antar jag! Och That´s Hot är ju ett helt ok uttryck. Enligt mig i alla fall, vet att det inte är så många som tycker likadant så håller min lilla besathet för mig själv.